Terug

Volg Vandaag Inside

Voetballer van Heracles besmet met corona

Voetballer van Heracles besmet met corona

12 sep 2020, 17:37

Heracles Almelo heeft te maken met een coronabesmetting binnen de selectie. Een van de spelers van de eredivisieclub testte vlak voor de competitiestart positief. Hij ontbreekt daardoor zondag in de eerste wedstrijd van het seizoen, thuis tegen ADO Den Haag. Heracles wil niet zeggen om wie het gaat.

De besmette voetballer had vanwege milde klachten uit voorzorg al besloten om thuis te blijven. Hij zit voorlopig in quarantaine. De overige spelers en stafleden van Heracles testten vrijdag negatief.

Gedurende de voorbereiding is iedereen die betrokken is bij de selectie van Heracles meerdere keren getest op het coronavirus. Al die uitslagen waren negatief, tot de laatste testronde vlak voor de start van de competitie.

Trainer Frank Wormuth vertelde vrijdag dat hij tegen ADO Den Haag niet kan beschikken over de geblesseerde verdedigers Navajo Bakboord (knie) en Giacomo Quagliata (spier). De Belgische verdediger Noah Fadiga vormde toen een twijfelgeval.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.