Terug

Volg Vandaag Inside

Sturridge vier maanden geschorst na overtreden gokregels

Sturridge vier maanden geschorst na overtreden gokregels

2 mrt 2020, 19:42

Voetballer Daniel Sturridge is door de Engelse voetbalbond FA voor vier maanden geschorst omdat hij de regels met betrekking tot gokken heeft overtreden. De 30-jarige aanvaller uit Engeland speelde in het verleden voor Manchester City, Chelsea en Liverpool. Sturridge voetbalde sinds afgelopen zomer voor het Turkse Trabzonspor, maar daar werd zijn contract per direct beëindigd.

Sturridge wordt er onder meer van verdacht dat hij kennissen voorkennis heeft gegeven over een transfer, zodat zij daarop konden wedden.

De schorsing van Sturridge loopt af op 17 juni. Wereldvoetbalbond FIFA heeft de schorsing bevestigd. Naast de schorsing heeft Sturridge ook een boete van 150.000 pond, omgerekend ruim 170.000 euro, gekregen.

"Ik zal me er hard voor maken dat andere spelers in de toekomst gewoon alles tegen hun familie kunnen zeggen zonder dat ze het risico lopen dat ze ervoor bestraft worden", zei Sturridge in een videoboodschap.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.