Terug

Volg Vandaag Inside

Pogba moet operatie aan enkel ondergaan

Pogba moet operatie aan enkel ondergaan

2 jan 2020, 09:50

Paul Pogba van Manchester United ondergaat binnenkort een operatie aan een enkel. Volgens zijn coach Ole Gunnar Solskjaer is de Franse international daardoor een maand uitgeschakeld. "Het is geen heel zware ingreep, maar wel een noodzakelijke", zei de trainer.

Door problemen met de linkerenkel kwam Pogba dit seizoen niet vaak in actie voor United. De laatste weken leek het beter te gaan, maar na een paar duels keerde de pijn in het gewricht terug. "Als er nu niets gebeurt, blijft het zich voortslepen", aldus Solksjaer. "Dat wil niemand."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.