Terug

Volg Vandaag Inside

Luis Suárez test positief op corona en mist wedstrijd tegen Barcelona

Luis Suárez test positief op corona en mist wedstrijd tegen Barcelona

16 nov 2020, 22:56

Luis Suárez mist waarschijnlijk zaterdag het competitieduel van Atlético Madrid tegen zijn oude club FC Barcelona. De aanvaller is positief getest op corona, zo meldt de nationale voetbalbond van Uruguay.

De 33-jarige Suárez mist zo goed als zeker het duel van Uruguay tegen Brazilië in de WK-kwalificatie, dat in de nacht van dinsdag op woensdag (Nederlandse tijd) begint. Hij is niet de enige speler van Uruguay die positief heeft getest. Ook Rodrigo Muñoz is besmet met het coronavirus. Beide spelers zijn in quarantaine geplaatst, in afwachting van de uitslag van een tweede test.

Suárez speelde de afgelopen zes jaar voor Barcelona. Hij kwam niet meer in de plannen voor van de nieuwe trainer Ronald Koeman en nam met tranen in zijn ogen afscheid.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.