Terug

Volg Vandaag Inside

Locadia vervolgt loopbaan in Amerika

Locadia vervolgt loopbaan in Amerika

3 feb 2020, 11:15

Aanvaller Jürgen Locadia vervolgt zijn loopbaan bij FC Cincinnati. De 26-jarige aanvaller is inmiddels in de Verenigde Staten om zijn transfer af te ronden.

De Amerikaanse voetbalclub laat via sociale media met een filmpje zien hoe Locadia op het vliegveld van Cincinnati door supporters wordt opgewacht. Bij FC Cincinnati gaat hij voetballen onder trainer Ron Jans.

De 26-jarige Locadia verruilde twee jaar geleden PSV voor Brighton & Hove Albion, de Engelse club die hem in de eerste helft van dit seizoen verhuurde aan TSG 1899 Hoffenheim. Hij scoorde voor de winterstop vier keer in twaalf optredens voor die Duitse club.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.