Terug

Volg Vandaag Inside

Lewandowski doneert 1 miljoen euro in strijd tegen Coronavirus

Lewandowski doneert 1 miljoen euro in strijd tegen Coronavirus

22 mrt 2020, 12:15

Robert Lewandowski doneert een miljoen euro om de strijd tegen de verspreiding van het coronavirus aan te gaan. Dat heeft de Poolse aanvaller van Bayern München aan Duitse media gemeld.

"We zijn ons allemaal bewust van de moeilijke situatie. Momenteel speelt iedereen in hetzelfde team. We moeten in deze strijd sterk zijn en als we kunnen iemand helpen. Toon verantwoordelijkheid en volg de instructies", zei de 31-jarige Lewandowski.

Veel sporters dragen financieel bij in deze moeilijke tijd, ook voor de sportwereld. Zo maakte de Franse basketballer Rudy Gobert van Utah Jazz al een half miljoen Amerikaanse dollar over. De FIFA maakte bekend zelfs een bedrag van 10 miljoen dollar te doneren aan wereldgezondheidsorganisatie WHO.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.