Terug

Volg Vandaag Inside

Voetballer laat club in de steek voor deelname aan Love Island

Voetballer laat club in de steek voor deelname aan Love Island

21 juli 2022, 10:12

FC Halifax Town, dat uitkomt in de Engelse National League, moet het de komende weken doen zonder Jamie Allen. De aanvaller, die onlangs zijn contract bij de club verlengde, is halsoverkop vertrokken naar ‘Love Island’. 

In juni verbond Allen zijn toekomst aan Halifax Town, maar minder dan een maand later is de international van het eilandje Montserrat onderweg naar Mallorca, om deel te nemen aan de populaire realityshow. ‘Jamie Allen heeft besloten om zich aan te sluiten bij de cast van Love Island’, zo laat zijn club weten. ‘Hij heeft ons duidelijk gemaakt dat deze kans heel belangrijk voor hem is.

Halifax Town is logischerwijs niet te spreken over de actie van Allen. ‘We zullen de kwestie bespreken als hij weer terug is’, aldus de club uit West Yorkshire. 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.