Terug

Volg Vandaag Inside

Jovic van Real Madrid test positief op coronavirus

Jovic van Real Madrid test positief op coronavirus

20 nov 2020, 21:12

Voetballer Luka Jovic van Real Madrid heeft positief getest op het coronavirus. De club meldt dat de 22-jarige Serviër vrijdagochtend positief testte en in quarantaine is gegaan.

De Serviër is al de vierde speler bij Real die besmet is geraakt met het coronavirus. Eerder hadden Eden Hazard, Casemiro en Militão al positief getest.

Jovic was donderdag teruggekeerd van het Servische nationale elftal. Hij had twee keer gescoord tegen Rusland (5-0). Servië had daarvoor tegen Hongarije 1-1 gespeeld. Na die wedstrijd waren drie spelers van het Servische elftal positief getest op corona: Sergej Milinkovic-Savic, Darko Lazovic en doelman Djordje Nikolic. Daarvoor was er ook al een positieve test geweest bij Luka Milojevic en Aleksandar Kolarov.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.