Terug

Volg Vandaag Inside

Douglas tekent bij Würzburger Kickers

Douglas tekent bij Würzburger Kickers

11 aug 2020, 22:05

Verdediger Douglas zet zijn loopbaan voort in de tweede Bundesliga van Duitsland. De voormalige Braziliaan heeft een contract voor een jaar getekend bij FC Würzburger Kickers, met een optie voor nog een jaar. Eerder in de voorbereiding was Douglas nog op proef bij Go Ahead Eagles.

Douglas is vooral bekend van zijn periode bij FC Twente, waarmee hij in 2010 kampioen van Nederland werd. Hij nam rond die periode ook de Nederlandse nationaliteit aan, om een debuut in Oranje mogelijk te maken. Daar is het niet van gekomen. De laatste jaren heeft Douglas niet veel meer gespeeld.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.