Terug

Volg Vandaag Inside

Voetbalderby van Sevilla levert geen winnaar op

Voetbalderby van Sevilla levert geen winnaar op

2 jan 2021, 20:16

De stadsderby van Sevilla heeft geen winnaar opgeleverd. Betis knokte zich in een leeg eigen stadion naar een gelijkspel tegen Sevilla (1-1).

Ook zonder fans op de tribune vochten beide ploegen voor iedere meter, zonder dat ze overtredingen schuwden. Betis incasseerde vijf gele kaarten, Sevilla twee. Betis verzuimde ook de winst te grijpen. Nabil Fekir miste bij een stand van 1-1 een strafschop.

Suso opende de score voor Sevilla, waar Luuk de Jong in de rust werd gewisseld en Karim Rekik op de bank bleef. Sergio Canales benutte in de 53e minuut een strafschop voor de thuisploeg.

Sevilla staat nu vijfde in La Liga met 2 punten minder dan Real Sociedad en Villarreal die wel twee wedstrijden meer hebben gespeeld. Betis is voorlopig de nummer 9 van de hoogste Spaanse voetbalklasse.

Betis Sevilla speelde zonder Joaquín, oud-PSV'er Andrés Guardado en Martin Montoya. Het drietal zit thuis in quarantaine, na een positieve coronatest.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.