Terug

Volg Vandaag Inside

Voetbalclub Palermo voor tien euro verkocht

Voetbalclub Palermo voor tien euro verkocht

1 dec 2018, 23:40

PALERMO (ANP) - Voetbalclub Palermo is voor een symbolisch bedrag van tien euro verkocht aan een Londense investeringsmaatschappij. Dat zei clubeigenaar Maurizio Zamparini in een brief op de website van de club.

,,Denkend aan de toekomst van de club en de supporters van Palermo heb ik met een brok in mijn keel mijn afscheid ondertekend", zei Zamparini. ,,De nieuwe eigenaren in Londen zullen de bouw van het stadion en het trainingscomplex gaan verzorgen."

De 77-jarige Zamparini nam de club in 2002 over en Palermo was jarenlang een subtopper in de Serie A. Momenteel staat de club bovenaan in de Serie B.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.