Terug

Volg Vandaag Inside

Vlogfenomeen Aad300 faalt opnieuw opzichtig met 'video'

Vlogfenomeen Aad300 faalt opnieuw opzichtig met 'video'

12 sep 2020, 23:33

Vlogger Aad de Mos heeft zijn vak nog altijd niet helemaal onder de knie. De analist wilde vandaag een voorspellingsvideo op zijn Instagram plaatsen, maar faalde opzichtig.

De man van de messcherpe analyses had zijn stinkende best gedaan om zijn volgers weer te vermaken met een voorspellingsvideo. Aan de caption onder de post is duidelijk te zien dat Aad3barkie een voorspelling wilde plaatsen, maar plaatste perongeluk een foto.

Fans kunnen het niet laten om onder de foto een aantal cynische reacties te plaatsen. 'Bij mij loop je vast Aad', 'Klasse voorspelling, Aad!' en 'Aad + Insta = 404 Error', valt te lezen in de reacties. Nog even oefenen, Aad!

De mannen van Veronica Inside zijn ook groot fan van de mislukte filmpjes van Aad. Bekijk hieronder de beelden!

Wim geniet van analyse Aad de Mos
3:26
Wim geniet van analyse Aad de Mos

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.