Terug

Volg Vandaag Inside

Vloet leeft mee met nabestaanden dodelijk ongeval: 'Het ligt allemaal uiterst gevoelig'

Vloet leeft mee met nabestaanden dodelijk ongeval: 'Het ligt allemaal uiterst gevoelig'

18 nov 2021, 17:38

Rai Vloet leeft mee met de nabestaanden van het vierjarig jongetje, die afgelopen weekend om het leven kwam bij een verkeersdrama. De speler van Heracles Almelo was betrokken bij het ongeluk op de snelweg A4 bij Hoofddorp.

Vloet werd afgelopen weekend aangehouden nadat hij betrokken raakte bij het verkeersongeval . De middenvelder zat in de auto die achterop een auto botste van een gezin uit Zoetermeer. Een jongetje van 4 jaar raakte zwaargewond en overleed later in het ziekenhuis. Zijn ouders en nog een ander kind raakten eveneens gewond.

De twee mannen van 26 en 27 jaar die in de nacht van zaterdag op zondag werden opgepakt, zijn volgens de politie maandag vrijgelaten. De 26-jarige Vloet heeft medische behandeling nodig. De 27-jarige man uit Veldhoven is naar huis. Beiden blijven verdachte in de zaak.

Erik Thomas, de advocaat van Vloet, laat weten dat zijn cliënt meeleeft met de nabestaanden. 'Dit is natuurlijk één groot drama, punt', zegt de raadsman in gesprek met RTV Oost.  'Maar inhoudelijk en een mogelijke strafzaak ga ik in dit stadium niets zeggen. Het ligt uiteraard allemaal uiterst gevoelig. Ik zie mijn cliënt op korte termijn en kan me voorstellen dat er van zijn kant dan nog wel behoefte bestaat om zijn toelichting op het verhaal te geven', aldus Thomas.

Een woordvoerder van de politie Noord-Holland heeft laten weten dat de bestuurder van de auto intussen heeft bekend dat hij onder invloed van alcohol was. Het is alleen nog onduidelijk wie er achter het stuur zat.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.