Terug

Volg Vandaag Inside

Vloet al weer weg bij Frosinone

Vloet al weer weg bij Frosinone

1 feb 2019, 21:25

FROSINONE (ANP) - Rai Vloet heeft zijn contract bij de Italiaanse club Frosinone laten ontbinden. De 23-jarige Brabander ondertekende afgelopen zomer een verbintenis voor vier jaar bij de club die is teruggekeerd in de Serie A. De aanvaller kwam echter slechts vijf keer in actie in de Italiaanse voetbalcompetitie, waarvan één keer als basiskracht.

Na vier invalbeurten mocht Vloet in november starten tegen Fiorentina. De oud-speler van PSV, SC Cambuur, FC Eindhoven en NAC Breda werd toen na een uur spelen gewisseld. Frosinone staat met dertien punten bijna onderaan in de Serie A. Alleen Chievo Verona heeft minder punten (acht). Nu Vloet zijn contract heeft laten ontbinden, kan hij ook buiten de transferperiode om bij een andere club aan de slag gaan.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.