Terug

Volg Vandaag Inside

Vliegtuigkussens gevonden in zoektocht Sala

Vliegtuigkussens gevonden in zoektocht Sala

30 jan 2019, 16:16

CARDIFF (ANP) - In de zoektocht naar de vermiste Argentijnse spits Emiliano Sala zijn twee zitkussens gevonden. Volgens het Britse onderzoeksteam voor vliegtuigongelukken (AAIB) zijn de kussens vermoedelijk van het toestel waarin Sala en de piloot boven het Kanaal vlogen. Vorige week maandag verdween het privévliegtuig van de radar.

De politie en kustwacht hebben dagenlang op en rond de Kanaaleilanden voor de Franse kust gezocht, maar tevergeefs. Naast de 28-jarige Sala, die net voor 20 miljoen euro door Cardiff City was overgenomen van Nantes, zat alleen een piloot aan boord van de Piper Malibu. De autoriteiten vrezen dat beiden om het leven zijn gekomen.

Donderdag werd de zoektocht gestaakt. De familie van Sala zamelde geld in en afgelopen zaterdag werd de zoekactie hervat.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.