Terug

Volg Vandaag Inside

Vliegtuig verongelukte Sala had nooit mogen opstijgen

Vliegtuig verongelukte Sala had nooit mogen opstijgen

25 feb 2019, 19:15

Onderzoek heeft uitgewezen dat het neergestorte vliegtuig waarin Emiliano Sala werd vervoerd nooit had mogen opstijgen. De privéjet had geen vergunningen voor het vervoeren van passagiers.

Bovendien was het vluchtplan allesbehalve waterdicht: het vluchtnummer was verkeerd ingevoerd. Daarnaast had het vliegtuig vanwege de slechte weeromstandigheden nooit mogen opstijgen.

Het lichaam van Sala werd twee weken na de crash in het vliegtuig gevonden. De piloot van het vliegtuig is nog altijd vermist.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.