Terug

Volg Vandaag Inside

Vliegtuig keert na twee uur om na zware diarree passagier: 'Het zat overal'

Vliegtuig keert na twee uur om na zware diarree passagier: 'Het zat overal'

5 sep 2023, 19:58

Een vlucht van Delta Airlines van Atlanta naar Barcelona moest afgelopen week om een wel héél opmerkelijke reden na twee uur vliegen omkeren. Een passagier had namelijk flink last van diarree. "De diarree zit overal", meldde de piloot van dienst tijdens de vlucht.

Op X is er een audio-opname tussen de piloten en de luchtverkeersleiding van tijdens de vlucht gedeeld. "We hebben een passagier die diarree door heel het vliegtuig heeft gehad, dus ze willen dat we terugkomen naar Atlanta", zei de piloot, die het een 'biologisch gevaar' noemde.

Het vliegtuig werd grondig schoongemaakt en vertrok uiteindelijk ruim acht uur later dan gepland naar Barcelona. Tegenover Insider bevestigt Delta dat het vliegtuig inderdaad moest worden schoongemaakt en dat het ging om een medisch probleem. Delta heeft excuses aangeboden voor de vertraging en het ongemak voor de passagiers.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.