Terug

Volg Vandaag Inside

Vlap verruilt Heerenveen voor Anderlecht

Vlap verruilt Heerenveen voor Anderlecht

4 juli 2019, 16:02

De overgang van Michel Vlap van Heerenveen naar Anderlecht is rond. De 22-jarige aanvallende middenvelder tekent bij de Belgische club een contract voor vijf seizoenen, bevestigt de Friese club waar hij zeventien jaar voetbalde.

"Zeventien jaar lang heb ik dag in dag uit met veel plezier mogen voetballen voor een fantastische club. Daar ben ik enorm trots op", zegt Vlap op de website van sc Heerenveen. "Nu is de tijd gekomen dat ik, met een traan en een lach, de club ga verlaten. Met Anderlecht is er een uitdaging op mijn pad gekomen die ik heel graag en met al mijn energie wil aangaan."

De transfer was al langer aanstaande, maar de onderhandelingen namen de nodige tijd in beslag. De Belgische club zou zo'n 8 miljoen euro neertellen voor de jeugdinternational die in november 2016 debuteerde in het eerste elftal van de Friezen. Het afgelopen seizoen kwam hij alle 34 eredivisieduels in actie waarin hij zestien keer scoorde.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.