Terug

Volg Vandaag Inside

Vlaar kan weer meedoen met AZ

Vlaar kan weer meedoen met AZ

6 dec 2018, 17:59

ALKMAAR (ANP) - AZ kan in de uitwedstrijd van vrijdag bij Fortuna Sittard weer beschikken over Ron Vlaar. Coach John van den Brom liet weten dat de verdediger de groepstraining heeft hervat. Vlaar kon wegens een blessure een paar weken niet meedoen. Of hij in Limburg basisspeler is, liet Van den Brom in het midden.

,,Ik denk wel dat ik wat ga veranderen'', zei de trainer, die aangaf dat dit mede een gevolg is van de nederlaag vorige week tegen Willem II. ,,Maar wat ik verander, houd ik nog even voor mezelf.'' Bjørn Johnsen is nog niet fit en traint vooralsnog individueel.

AZ staat vooralsnog achtste. Van den Brom: ,,Dat is absoluut niet waar we willen staan, laat dat duidelijk zijn. Dit kan niet en is niet goed genoeg.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.