Terug

Volg Vandaag Inside

Vitesse zet Heracles Almelo opnieuw uit KNVB-beker

Vitesse zet Heracles Almelo opnieuw uit KNVB-beker

22 jan 2020, 21:46

Vitesse heeft voor het tweede seizoen op rij Heracles Almelo uitgeschakeld in het KNVB-bekertoernooi. De Arnhemse club zegevierde in Twente met 2-0. In oktober 2018 was de uitslag hetzelfde.

Vitesse kwam snel op voorsprong uit een indraaiende vrije trap van Oussama Tannane (ex-Heracles), waarop doelman Michael Brouwer zich verkeek (0-1). Brouwer is de reservekeeper van de ploeg uit Twente. In het bekertoernooi mag hij wel altijd aantreden. Beide ploegen waren daarna tot aan de rust niet in staat om hun aanvallers in stelling te brengen.

Met een dubbele wissel trachtte trainer Frank Wormuth van Heracles zijn machteloze ploeg van nieuwe impulsen te voorzien. Doelman Remko Pasveer (oud-Heracles) kreeg het inderdaad wat drukker, maar hij kwam niet in grote problemen.

Na een uur verdubbelde Tim Matavz met een fraaie voetbeweging de marge, na goed voorbereidend werk van Tannane. Daarna speelde het betere Vitesse een gewonnen wedstrijd. In de kwartfinales komt de Arnhemse ploeg uit tegen de winnaar van het duel tussen Ajax en Spakenburg, later op woensdagavond.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.