Terug

Volg Vandaag Inside

Vitesse wint tegen NAC voor derde keer op rij

Vitesse wint tegen NAC voor derde keer op rij

2 mrt 2019, 23:41

ARNHEM (ANP) - Na een moeizame periode heeft Vitesse in de eredivisie de derde achtereenvolgende zege geboekt. Tegen NAC Breda werd het in Arnhem 4-1. Helemaal vanzelf ging dat niet, aangezien de nummer laatst aanvankelijk op voorsprong kwam en ook daarna de nodige kansen kreeg.

In de 77e minuut kwam Vitesse op 2-1. Maikel van der Werff tikte op het randje van buitenspel bij de 'tweede' paal in, na een afgemeten voorzet van de Noorse spelverdeler Martin Ødegaard. Alexander Büttner maakte er 3-1 van, na een misverstand bij NAC achterin. Matús Bero was goed voor de 4-1.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.