Terug

Volg Vandaag Inside

Vitesse wint ook van FC Groningen: 1-0

Vitesse wint ook van FC Groningen: 1-0

23 jan 2021, 21:32

Vitesse heeft ook de vijfde wedstrijd in 2021 gewonnen. Vier dagen na de bekerzege tegen ADO Den Haag (2-1) was de Arnhemse ploeg op eigen veld met 1-0 te sterk voor FC Groningen. Eerder deze maand rekende de verrassende formatie van de Duitse coach Thomas Letsch ook al af met FC Emmen, FC Utrecht en Heracles Almelo.

Dankzij de sterke reeks in januari blijft Vitesse goed meedoen in de strijd om de bovenste plaats, Met 41 punten staan de Arnhemmers weer op gelijke hoogte met koploper Ajax, dat zondag aantreedt bij Fortuna Sittard.

Vitesse was de betere ploeg, maar had aanvankelijk moeite om grote kansen af te dwingen tegen de stugge Groningers. Van de Albanese aanvaller Armando Broja ging de meeste dreiging uit, maar hij was nogal ongelukkig in zijn doelgerichte acties. Subtopper FC Groningen, met de teruggekeerde Mike te Wierik (ex-Derby County) meteen in het basisteam, was amper gevaarlijk.

Dankzij Riechedly Bazoer ging Vitesse met een voorsprong de rust in. De oud-Ajacied knalde in de 36e minuut via de onderkant van de lat raak (1-0).

Na de pauze verzuimde Vitesse afstand van FC Groningen te nemen. Daardoor bleven de noorderlingen geloven in een positief resultaat. Aanvaller Jørgen Strand Larsen kon deze keer zijn ploeg echter niet van dienst zijn.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.