Terug

Volg Vandaag Inside

Vitesse wint dankzij fraaie treffers in Emmen

Vitesse wint dankzij fraaie treffers in Emmen

24 feb 2019, 17:45

EMMEN (ANP) - Vitesse heeft dankzij een paar fraaie doelpunten de winst gepakt bij FC Emmen (0-3). Het betekende de tweede competitiezege op rij voor de ploeg uit Arnhem, die zich daardoor weer op de vijfde plaats in de eredivisie nestelde. Emmen staat in de gevarenzone, op de zestiende plek.

Vitesse won vorige week ook al van Willem II (3-2), waardoor de bekritiseerde trainer Leonid Sloetski weer wat lucht kreeg. De Rus zag zijn ploeg op het kunstgras van Emmen in de 13e minuut op voorsprong komen via spits Mohammed Dauda. De Ghanese huurling van Anderlecht volleerde een hoge voorzet van Max Clark uit de lucht langs doelman Kjell Scherpen. De keeper van Emmen werd na 70 minuten ook gepasseerd door Martin Ødegaard, die een vrije trap vanaf de rechterkant van het veld hard in de korte hoek krulde. Navarone Foor tekende voor de derde treffer.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.