Terug

Volg Vandaag Inside

Vitesse verspeelt punten tegen Willem II

Vitesse verspeelt punten tegen Willem II

21 mrt 2021, 17:45

Vitesse heeft in de strijd om de tweede plaats in de Eredivisie puntenverlies geleden. In de eigen Gelredome kwamen de Arnhemmers van coach Thomas Letsch niet verder dan 0-0 tegen Willem II.

Vitesse staat door het gelijkspel op 52 punten en heeft 3 punten achterstand op AZ en PSV. Voor Willem II was het de vijfde wedstrijd op rij zonder nederlaag onder coach Zeljko Petrovic. De Tilburgers zijn op 22 punten gekomen en nemen daardoor de vijftiende plaats op de ranglijst over van VVV-Venlo dat evenveel punten heeft, maar een slechter doelsaldo.

Vitesse moest het tegen Willem II doen zonder de geschorste Riechedly Bazoer, die werd vervangen door Enzo Cornelisse. Letsch had weer de beschikking over Oussama Tannane en Matús Bero, die met Armando Broja en Oussama Darfalou de aanval vormden. De grootste kansen waren, zeker in de beginfase, echter voor Willem II. Vitesse-doelman Remko Pasveer redde op schoten van Derrick Köhn en Mike Trésor.

Hoewel Vitesse controle over de wedstrijd nam, waren de bezoekers ook in de tweede helft via Ché Nunnely het dichtst bij een treffer. Pasveer keerde het schot met zijn benen. Vitesse creëerde ook in tweede helft weinig en Willem II hield het achterin goed dicht.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.