Terug

Volg Vandaag Inside

Vitesse verlaat Portugal met zege

Vitesse verlaat Portugal met zege

11 jan 2019, 20:26

ALBUFEIRA (ANP) - Vitesse heeft het trainingskamp in Portugal met een overwinning afgesloten. De club uit Arnhem versloeg vrijdag Livingston (3-2), de huidige nummer zeven van de Schotse competitie.

Vjatsjeslav Karavajev, Martin Ødegaard en Bryan Linssen scoorden voor Vitesse. Dolly Menga opende de score namens Livingston en Craig Halkett maakte na een ruim een uur de 2-2. Vitesse oefende zondag ook al in Albufeira. VFL Wolfsburg was toen veel te sterk: 0-3.

De nummer vijf van de eredivisie hervat de tweede helft van het seizoen volgende week vrijdag met een thuiswedstrijd tegen Excelsior.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.