Terug

Volg Vandaag Inside

Vitesse tot winterstop zonder Tannane

Vitesse tot winterstop zonder Tannane

17 okt 2019, 12:45

Vitesse moet het tot de winterstop doen zonder Oussama Tannane. De Marokkaanse aanvaller heeft toch een operatie aan zijn knie moeten ondergaan. Tannane viel bijna twee weken geleden geblesseerd uit in de gewonnen competitiewedstrijd tegen FC Utrecht (2-1).

In eerste instantie bracht Vitesse na medisch onderzoek naar buiten dat de schade relatief meeviel. Uiteindelijk bleek een operatie toch noodzakelijk.

De 25-jarige aanvaller was een vaste waarde in het elftal van trainer Leonid Sloetski. In negen wedstrijden maakte hij één doelpunt, de winnende uit een strafschop tegen RKC Waalwijk, en hij gaf drie assists. Vitesse staat vierde in de eredivisie en hervat de competitie zaterdag in Venlo tegen VVV. De Arnhemmers hebben drie punten achterstand op Ajax en PSV.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.