Terug

Volg Vandaag Inside

Vitesse tegen Dundalk of Tallinn, Feyenoord mogelijk tegen Luzern

Vitesse tegen Dundalk of Tallinn, Feyenoord mogelijk tegen Luzern

19 juli 2021, 14:25

Vitesse is in de loting van de derde voorronde van de Conference League gekoppeld aan de winnaar van de ontmoeting in de tweede voorronde tussen het Ierse FC Dundalk en FCI Levadia Tallinn uit Estland. De Arnhemmers zijn op grond van de 4e plaats in de Eredivisie het afgelopen seizoen al zeker van de derde kwalificatieronde.

Mocht Feyenoord de tweede ronde overleven dan wacht in de derde ronde het Zwitserse FC Luzern. De Rotterdammers moeten in de tweede kwalificatieronde eerst nog in twee wedstrijden afrekenen met FC Drita uit Kosovo.

De wedstrijden in de derde ronde worden gespeeld op de donderdagen 5 en 12 augustus. He tweeluik tussen Feyenoord en FC Drita is op 22 en 29 juli.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.