Terug

Volg Vandaag Inside

Vitesse ondersteunt supporters met poëzievideo na definitieve degradatie

19 apr 2024, 18:19

Vitesse is definitief gedegradeerd uit de Eredivisie. Vrijdagmiddag werd door de licentiecommissie van de KNVB gemeld dat de club 18 punten in mindering krijgt, waardoor handhaving niet meer mogelijk is. De onlineafdeling van Vitesse speelde direct in op het nieuws.

Op het X-kanaal van de Arnhemse club werd na de bekendmaking van de definitieve degradatie een hoopvolle poëzievideo gedeeld om de supporters te steunen. De timing van de video lijkt echter erg ongelukkig gezien de reacties van enkele supporters:

"Mag degene die dit verzon alvast wegbezuinigd worden?"

"Over de plank misslaan gesproken…"

"Hiermee slaan jullie de plank echt volledig mis. Helemaal zo kort na de klappen van de zweep."

"Die hadden ze toch maar mooi klaarstaan," zijn enkele reacties uit de comments. Bekijk het in onderstaande video.

Johan Derksen gaf onlangs in Vandaag Inside aan geen hoge pet op te hebben van Vitesse-trainer Sturing: "Hij snapt er helemaal niks van!" Bekijk de beelden bovenaan deze pagina!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.