Terug

Volg Vandaag Inside

Vitesse neemt Noorse middenvelder over van Haugesund

Vitesse neemt Noorse middenvelder over van Haugesund

24 jan 2020, 17:03

Sondre Tronstad vervolgt zijn voetbalcarrière bij Vitesse. De Arnhemmers nemen de 24-jarige Noorse middenvelder over van Haugesund. Tronstad ondertekent in Arnhem een contract tot de zomer van 2023.

"We volgden Sondre al lange tijd. Hij is een intelligente en controlerende middenvelder, met een ijzersterke wedstrijdmentaliteit", zegt Marc van Hintum, technisch directeur van Vitesse.

Tronstad begon zijn loopbaan in 2012 in eigen land bij IK Start. Daarna stond hij enkele jaren onder contract bij Huddersfield Town, waar hij niet aan spelen toekwam. Sinds 2016 voetbalt Tronstad bij Haugesund, dat afgelopen zomer tegenstander was van PSV in de voorronden van de Europa League. Tronstad deed beide duels mee tegen de Eindhovenaren.

Tegen FC Emmen zondag is Tronstad nog niet speelgerechtigd.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.