Terug

Volg Vandaag Inside

Vitesse neemt Bazoer over van Wolfsburg

Vitesse neemt Bazoer over van Wolfsburg

12 juli 2019, 01:29

Bazoer (22) heeft een nieuwe club gevonden in Vitesse, ditmaal definitief, zo meldt De Telegraaf. Eerder maakte het Duitse Bild al bekend dat Bazoer richting een Nederlandse club ging. Toen was het nog onbekend om welke club het ging.

Uiteindelijk blijkt Vitesse dus de nieuwe bestemming van Bazoer. Utrecht (die de middenvelder vorig jaar huurde van VfL Wolfsburg) wilde de middenvelder ook definitief inlijven, maar beide partijen kwamen er niet uit.

De afspraken tussen Bazoer en Vitesse moeten vrijdag op papier worden gezet en vervolgens zal de oud-Ajacied medisch worden gekeurd en gepresenteerd. Het was de wens van de 22-jarige Bazoer om bij een vertrek uit Duitsland actief te blijven in de Eredivisie. Bazoer kon ook rekenen op de interesse van clubs uit Spanje, Duitsland, Italië en Engeland

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.