Terug

Volg Vandaag Inside

Vitesse na bod van Feyenoord: 'Niet eens genoeg voor één been'

Vitesse na bod van Feyenoord: 'Niet eens genoeg voor één been'

5 aug 2021, 09:29

Feyenoord haalde onlangs de Oostenrijkse centrale verdediger Gernot Trauner naar Rotterdam. De Rotterdammers hadden eerder ook interesse in Danilo Doekhi, verdediger van Vitesse. De Arnhemmers waren echter niet onder de indruk van het bod van Feyenoord.

Dat meldt De Telegraaf. Feyenoord meldde zich officieel bij Vitesse voor Doekhi, maar het bod werd bij Vitesse 'gekscherend gezegd dat ze daarvoor niet eens één been van Doekhi konden krijgen'.

De 23-jarige Doekhi heeft nog een contract voor één seizoen bij Vitesse. De centrale verdediger legde andere aanbiedingen ook naast zich neer en werd onlangs benoemd tot aanvoerder door trainer Thomas Letsch. 'De transfermarkt is nog een maand open. Op dit moment focus ik me volledig op Vitesse', aldus Doekhi in gesprek met de ochtendkrant.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.