Terug

Volg Vandaag Inside

Vitesse mist Büttner twee wedstrijden

Vitesse mist Büttner twee wedstrijden

22 apr 2019, 14:51

Vitesse kan twee wedstrijden geen beroep doen op Alexander Büttner. De verdediger kreeg zaterdag rood in de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle (4-1 winst). De KNVB heeft besloten om Büttner drie wedstrijden te schorsen, waarvan één voorwaardelijk.

Büttner ging bij een stand van 1-1 hard door op het been van zijn tegenstander. Björn Kuipers gaf rood, na consultatie van de VAR. Ondanks de tien man wist Vitesse toch uit te lopen naar een ruime overwinning.

Klaas-Jan Huntelaar, die twee keer geel en dus rood kreeg tegen FC Groningen, mag één wedstrijd niet meedoen met Ajax. Steven Berghuis (Feyenoord), Diego Palacios (Willem II) en Ludovit Reis (Groningen) zijn ook voor een wedstrijd geschorst, op basis van hun aantal gele kaarten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.