Terug

Volg Vandaag Inside

Vitesse met Beerens tegen FC Emmen

Vitesse met Beerens tegen FC Emmen

1 dec 2018, 18:45

ARNHEM (ANP) - Roy Beerens heeft een basisplaats bij Vitesse in de thuiswedstrijd tegen FC Emmen. De vleugelspits krijgt van trainer Leonid Sloetski de voorkeur boven Navarone Foor, die op de bank moet beginnen. Martin Ødegaard zakt daardoor een linie naar achteren en begint op het middenveld.

Beerens vormt vanaf 18.30 uur de Arnhemse voorhoede met Oussama Darfalou en Bryan Linssen. Bij Emmen begint Alexander Bannink in plaats van spits Jafar Arias. Vitesse neemt in de rust afscheid van oud-aanvoerder Guram Kashia, die afgelopen zomer na acht jaar vertrok uit Arnhem. De Georgische verdediger speelt nu voor de Amerikaanse club San José Earthquakes.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.