Terug

Volg Vandaag Inside

Vitesse langer door met trainer Letsch

Vitesse langer door met trainer Letsch

12 apr 2021, 12:58

Vitesse heeft het contract met trainer Thomas Letsch opengebroken en met één seizoen verlengd. De 52-jarige Duitser is nu tot de zomer van 2023 aan de Arnhemse Eredivisieclub verbonden.

Letsch is bezig aan zijn eerste seizoen bij Vitesse, dat zondag in de bekerfinale in De Kuip tegenover Ajax staat. In de competitie neemt de club na 29 speelronden de vierde plaats in. Vitesse was in januari zelfs even medekoploper met Ajax.

'Ik weet nog goed hoe we hier ongeveer tien maanden geleden stonden. En nu staan we hier opnieuw, met een contractverlenging op zak', aldus Letsch. 'We hebben dit seizoen iets moois neergezet. Maar in deze fase draait het om het goed finishen van het seizoen. We willen de komende tijd stappen blijven zetten en samen aan de toekomst bouwen.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.