Terug

Volg Vandaag Inside

Vitesse huurt supertalent Vidović van Bayern München

Vitesse huurt supertalent Vidović van Bayern München

30 aug 2022, 15:18

Gabriel Vidović speelt de rest van dit seizoen op huurbasis voor Vitesse. De 18-jarige Vidović, die inzetbaar is als offensieve middenvelder en aanvaller, komt over van Bayern München.

De Kroatische jeugdinternational doorliep de jeugdopleiding van FC Augsburg, waarna hij in 2016 werd opgepikt door Bayern. Daar tekende hij in februari van dit jaar een driejarig contract. Twee maanden later maakte Vidović zijn debuut in de Bundesliga. Vidović viel tot dusver vier keer in en tekende een week geleden voor een assist in de met 7-0 gewonnen competitiewedstrijd tegen VfL Bochum.

Bij het tweede elftal van Bayern München II kwam Vidović in 33 duels tot 21 doelpunten en 10 assists. De tiener kijkt uit naar zijn avontuur in Arnhem. "Er waren meerdere opties, maar het was mijn wens om bij deze club te gaan voetballen", zegt hij.

In Arnhem krijgt Vidović het rugnummer 10. "Dat voelt als een eer, al ben ik mezelf bewust van de verantwoordelijkheden die bij dat nummer horen." Vitesse pakte slechts 1 punt uit de eerste vier competitiewedstrijden. In de laatste dagen van de transfermarkt is de Arnhemse club zich nog flink aan het versterken.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.