Terug

Volg Vandaag Inside

Vitesse huurt Ødegaard van Real Madrid

Vitesse huurt Ødegaard van Real Madrid

21 aug 2018, 18:44

ARNHEM (ANP) - Martin Ødegaard gaat weer in de eredivisie voetballen. Vitesse is erin geslaagd de Noorse middenvelder vooreen jaar te huren van Real Madrid. De negentienjarige Ødegaard speelde de afgelopen anderhalf jaar al op huurbasis bij sc Heerenveen.

,,Ik ben gedurende die periode onder de indruk geraakt van Vitesse'', zegt Ødegaard, die al op vijftienjarige leeftijd debuteerde in de nationale ploeg van Noorwegen. ,,Ik heb Vitesse leren kennen als een goed voetballende ploeg, met een aanvallende en dominante spelopvatting. Ik denk dat die manier van spelen mij goed ligt. Ook heeft Vitesse laten zien jonge spelers een kans te durven geven.''

Bij Real Madrid was het uitzicht op speeltijd van de Noor nihil. Hij gaat in Arnhem met rugnummer 18 spelen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.