Terug

Volg Vandaag Inside

Vitesse heeft er in Basel alle vertrouwen in

Vitesse heeft er in Basel alle vertrouwen in

15 aug 2018, 23:02

BASEL (ANP) - Vitesse begint met vertrouwen aan de Europese return donderdagavond in en tegen Basel. De schlemielige thuisnederlaag (0-1) vorige week tegen de Zwitserse ploeg, door een treffer van Ricky van Wolfswinkel (ex-Vitesse) in de extra tijd, heeft het moreel niet aangetast. De ploeg van de nieuwe trainer Leonid Sloetski revancheerde zich zondag al in de eredivisie met een klinkende zege op FC Groningen (5-1).

,,We zijn hier met een duidelijk doel naartoe gekomen'', liet verdediger Jake Clarke-Salter weten. ,,Zowel de sterke als de zwakke kanten van de wedstrijd vorige week hebben we scherp geanalyseerd. Het wordt geen makkelijke opgave, maar we moeten uitgaan van onze eigen kwaliteiten en positief blijven, dan heb ik vertrouwen in een goed resultaat.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.