Terug

Volg Vandaag Inside

Vitesse gaat zich inzetten voor Spieren voor Spieren

Vitesse gaat zich inzetten voor Spieren voor Spieren

4 nov 2020, 13:43

Vitesse gaat zich inzetten voor Spieren voor Spieren. Remko Pasveer, de aanvoerder van de Arnhemmers, wordt de ambassadeur.

"Met beide ouders die gewerkt hebben als fysiotherapeut, twee broers en een zus die allemaal leraar lichamelijke opvoeding zijn in het 'speciaal' onderwijs en daarnaast een vriendin die in de zorg werkt, staat de zorg en de sport hoog aangeschreven bij ons in de familie. Ik ben Vitesse dankbaar dat ik als gezicht van de club mag bijdragen aan de prachtige samenwerking met Spieren voor Spieren", aldus Pasveer.

"Ik hoop mijn bijdrage te kunnen leveren om kinderen met een spierziekte, en uiteraard ook de hulpverleners en begeleiders die zich dagelijks tot het uiterste inzetten voor snellere diagnose en behandelingen voor kinderen met een spierziekte, te helpen deze ziekte dragelijker te maken en in het mooiste geval helemaal te verslaan."

Vitesse gaat onder meer via evenementen geld ophalen voor het goede doel. "Zo komt genezing voor kinderen met een spierziekte sneller dichterbij. Ook qua naam past Vitesse - snelheid in het Frans - dus zeer goed bij ons en onze wens om te versnellen!", aldus Minke Booij, directeur van Spieren voor Spieren.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.