Terug

Volg Vandaag Inside

Vitesse-fans dringen stadion van NEC binnen en slopen middenstip

Vitesse-fans dringen stadion van NEC binnen en slopen middenstip

19 feb 2022, 14:06

Supporters van Vitesse zijn in aanloop naar de derby tegen NEC het stadion van de rivaal binnengedrongen. De groep fans van de club uit Arnhem hingen een spandoek op bij het fanatieke vak in stadion De Goffert en namen ook de middenstip mee. De club uit Nijmegen trapt vanmiddag in eigen huis om 16:30 af tegen RKC Waalwijk.

De derby tussen Vitesse en NEC wordt op 27 februari in het Arnhemse Gelredome gespeeld zonder Nijmeegse supporters. Dat heeft burgemeester Ahmed Marcouch van Arnhem besloten vanwege de rellen die in oktober vorig jaar uitbraken rond de wedstrijd tussen beide clubs in Nijmegen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.