Terug

Volg Vandaag Inside

Vitesse en Feyenoord in achtervolging

Vitesse en Feyenoord in achtervolging

16 aug 2018, 05:56

BASEL/ROTTERDAM (ANP) - Vitesse en Feyenoord moeten donderdag tijdens de returns in de derde voorronde van de Europa League in de achtervolging. Beide clubs dienen een vorige week opgelopen achterstand weg te werken. De inhaalrace die Vitesse wacht, is op papier makkelijker dan die van Feyenoord.

De Arnhemse ploeg moet in en tegen Basel een achterstand van 0-1 goedmaken. Na de klinkende thuiszege afgelopen zondag tegen FC Groningen (5-1) is het vertrouwen bij Vitesse op een goede afloop volop aanwezig. Het duel in Zwitserland begint om 20.00 uur.

Een halfuur later gaat Feyenoord in De Kuip op jacht naar een uitbundige overwinning. De Rotterdamse ploeg kreeg in Slowakije een pak slaag van het bescheiden AS Trencin (4-0). Drie dagen later ging het met de bekerwinnaar op bezoek bij het gepromoveerde De Graafschap (2-0) opnieuw fout. De geplaagde trainer Giovanni van Bronckhorst hoopt voor eigen publiek alsnog op een surprise. ,,Ik geloof erin dat wij met 5-0 kunnen winnen'', liet hij strijdbaar weten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.