Terug

Volg Vandaag Inside

Vitesse eenvoudig langs Willem II in Tilburg

Vitesse eenvoudig langs Willem II in Tilburg

25 nov 2018, 17:26

TILBURG (ANP) - Vitesse heeft een prettige zondagmiddag gehad in Tilburg. De Arnhemmers wisten de wedstrijd tegen Willem II in 45 minuten spelen te beslissen. Bij rust stond het 0-3 door doelpunten van Matús Bero, Oussama Darfalou en Bryan Linssen. Fran Sol maakte vlak voor tijd via een strafschop de eretreffer met zijn tiende van het seizoen: 1-3.

Vitesse staat in de subtop met 21 punten uit 13 wedstrijden. In net zoveel duels verzamelden de Tilburgers 13 punten, goed voor een dertiende plek in de eredivisie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.