Terug

Volg Vandaag Inside

Vitesse bereid om Gelredome af te staan voor Songfestival

Vitesse bereid om Gelredome af te staan voor Songfestival

10 juli 2019, 19:15

Vitesse voetbalt komend seizoen de laatste drie competitieduels en eventuele play-offwedstrijden mogelijk niet in de GelreDome. Dat zal gebeuren als het stadion decor is voor het Eurovisie Songfestival. Arnhem is een van de kandidaten om het evenement te organiseren. Dat zou dan in de GelreDome zijn dat daarvoor acht weken beschikbaar moet zijn.

"Onze eerste reactie was; natuurlijk gaan wij niet buiten GelreDome spelen", zegt algemeen directeur Pascal van Wijk op de website van de club. "Aan de andere kant beseffen we ook dat het een unieke en eenmalige kans is die voorbij komt voor onze stad en onze regio. Daarom zijn we de gesprekken aangegaan. Ons uitgangspunt is vanaf het begin heel duidelijk geweest: alleen onder bepaalde voorwaarden zijn we bereid in te stemmen."

Van Wijk wacht nu de toewijzing af. "Dan moeten we concreet aan de gang met het scenario van het tijdelijke stadion." Dat zou naast het GelreDome moeten verrijzen.

René zingt mee met Songfestivalnummer Duncan Laurence

René zingt mee met Songfestivalnummer Duncan Laurence
3:37
René zingt mee met Songfestivalnummer Duncan Laurence

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.