Terug

Volg Vandaag Inside

Vitesse-coach Edward Sturing zegt dat blessure Andy Visser meevalt

Vitesse-coach Edward Sturing zegt dat blessure Andy Visser meevalt

21 jan 2024, 18:29

De blessure van Vitesse-speler Andy Visser valt mee. Dat heeft coach Edward Sturing bij ESPN gezegd over de 19-jarige speler die per brancard van het veld moest, nadat hij in botsing was gekomen met Feyenoorders Mats Wieffer en Gernot Trauner. "Het gaat goed. Hij is op eigen gelegenheid naar huis gegaan. Het zag er in eerste instantie rot uit, maar het valt mee."

Vitesse verloor thuis met 2-1 van Feyenoord en zakte naar de laatste plaats in de Eredivisie. De coach zei de pest in te hebben, al was hij ook trots op de vechtlust van zijn spelers. "Je hoopt dat je een resultaat kan boeken, al is het maar 1 punt."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.