Terug

Volg Vandaag Inside

Vitesse boekt belangrijke overwinning in de strijd tegen degradatie

25 feb 2024, 14:14

Vitesse heeft een belangrijke overwinning geboekt in de strijd tegen degradatie. De ploeg van Edward Sturing versloeg in Rotterdam Excelsior met 2-1.

Lance Duijvestijn zette Excelsior meteen na rust op voorsprong, maar Vitesse kwam via Paxten Aaronson snel weer langszij. Vier minuten voor tijd kopte Nicolas Isimat-Mirin de winnende treffer binnen.

Met de vierde competitiezege van het seizoen doet Vitesse de laatste plaats in de Eredivisie over aan FC Volendam. De Arnhemmers staan nu op 2 punten van nummer 16 RKC Waalwijk. De nummer 16 speelt aan het einde van het seizoen in de play-offs tegen degradatie.

René van der Gijp gaf onlangs in Vandaag Inside aan te hebben genoten van Vitesse-speler Anis Hadj-Moussa, bekijk het fragment over Anis Hadj-Moussa in de video bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.