Terug

Volg Vandaag Inside

Vissers doen bizarre ontdekking en vinden vermiste man terug in haai

Vissers doen bizarre ontdekking en vinden vermiste man terug in haai

28 feb 2023, 16:00

Bij het opensnijden van de vangst deden Argentijnse vissers zondag een zeer opmerkelijke ontdekking. Zij vonden in een haai het stoffelijk overschot van de vermiste man Diego Barria (32), meldt de Spaanse krant El país.

Barria is een vader van drie kinderen en werd op 18 februari voor het laatst gezien, hij was onderweg naar huis en stopte nog even om wat vissersvrienden te begroeten. Daarna heeft niemand iets meer van hem vernomen. Twee dagen later werd de politie ingeschakeld en zij vonden zijn voertuig in zwaar beschadigde staat terug, maar Barria werd niet gevonden. 

De vissers hadden in totaal drie haaien gevangen. In een kleine schoolhaai vonden zij het stoffelijk overschot van een persoon waaronder een onderarm. Ze brachten de lichaamsresten naar het politiebureau. De familie van Barria zag direct dat het om hun vader en man ging omdat ze de tatoeage op de onderarm herkende. De politie zal alsnog een DNA-test doen om vast te stellen dat het om Barria gaat en zal verder onderzoek doen naar het ongeval. De vrouw van Barria heeft op social media kort gereageerd: "Mijn hart ging met je mee! Ik hou voor altijd van je", aldus de echtgenote van Barria.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.