Terug

Volg Vandaag Inside

Virgil van Dijk positief getest op corona

Virgil van Dijk positief getest op corona

16 dec 2021, 20:13

Virgil van Dijk, Fabinho en Curtis Jones moeten de thuiswedstrijd van Liverpool donderdagavond tegen Newcastle United (21.00 uur) aan zich voorbij laten gaan. Het drietal is volgens de club van trainer Jürgen Klopp in quarantaine gegaan nadat de uitslag van hun coronatest niet negatief was. "Vermoedelijk gaat het om een positief resultaat", liet Liverpool weten.

Vanwege de 'verdachte' testuitslag bij de drie spelers ondergingen alle andere selectieleden en stafleden van Liverpool een nieuwe testronde. "Er werden verder geen positieve gevallen vastgesteld", aldus de clubleiding.

De nieuwe coronagolf die Groot-Brittannië momenteel overspoelt, begint ook voor de Premier League een steeds groter probleem te worden. Voor het komend weekeinde zijn al vijf wedstrijden op het hoogste niveau uitgesteld, omdat clubs door het coronavirus geen volwaardige ploeg meer op de been kunnen brengen. Eerder werden ook al diverse duels geannuleerd, waaronder de wedstrijd tussen Leicester City en Tottenham Hotspur die donderdagavond zou worden gespeeld.

Door de vele coronagevallen in het Britse topvoetbal wordt de roep steeds luider om voorlopig alle wedstrijden in de competitie en de beker uit te stellen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.