Terug

Volg Vandaag Inside

Van Dijk opnieuw genomineerd voor Best FIFA Men's Player

Van Dijk opnieuw genomineerd voor Best FIFA Men's Player

25 nov 2020, 12:02

Virgil van Dijk is opnieuw in de race voor beste wereldvoetballer van het jaar. De Nederlandse verdediger van Liverpool eindigde vorig jaar bij de FIFA-verkiezing (The Best FIFA Football Awards) als tweede achter de Argentijn Lionel Messi.

Van Dijk behoort bij de mannen nu opnieuw tot de elf genomineerden. De andere tien zijn Thiago Alcantara, Cristiano Ronaldo, Kevin De Bruyne, Robert Lewandowski, Sadio Mané, Kylian Mbappé, Messi, Neymar, Sergio Ramos en Mohamed Salah.

Naast Van Dijk zijn met spits Vivianne Miedema (beste voetbalster ter wereld) en Sarina Wiegman (beste coach van een vrouwenteam) nog twee Nederlanders genomineerd. Vorig jaar ging de prijs voor beste voetbalster naar de Amerikaanse Megan Rapinoe. Wiegman eindigde toen als tweede achter de Amerikaanse coach Jill Ellis.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.