Terug

Volg Vandaag Inside

Crouch over Van Dijk: 'Oh my god!'

Crouch over Van Dijk: 'Oh my god!'

30 dec 2018, 14:00

Gisteren won Liverpool met 5-1 van Arsenal en daardoor staat het stijf bovenaan. Virgil van Dijk is een belangrijk onderdeel in dat team en kan dan ook op lovende woorden rekenen van Peter Crouch.

Crouch speelde met Stoke City tegen Van Dijk. 'Ik heb tegen hem gespeeld toen hij nog bij Southampton zat. Het was wel bekend dat hij goed was, maar ik had niet gedacht dat hij van de categorie Tony Adams, Sol Campbell en Martin Keown was. Dat waren verdedigers die je gehavend en gekneusd achterlieten. Hij deed me het meeste denken aan Ledley King. Ledley zorge ervoor dat hij nooit in de positie kwam waarin hij slidings of tackles moest maken', zo schrijft Crouch in zijn column in de Daily Star.

'Tegen Wolverhampton zag ik Van Dijk aan het werk en dacht ik: oh my god! Het leek dat Adama Traoré aan de zijkant van het veld een opening had gevonden, maar de reactie van Van Dijk was buitengewoon. Normaal gesproken is een grote centrale verdediger in deze situatie gezien. Hij kwam er zo makkelijk tussen en dat laat zien waarom Liverpool in defensief opzicht zo goed presteert', aldus Crouch.

Embedded content: https://youtu.be/jtRovd0dTyA

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.