Terug

Volg Vandaag Inside

Vink neemt het op voor Taylor: ‘Dit is gewoon bijna een heksenjacht’

19 feb 2024, 09:43

Marciano Vink nam het zondagavond in Dit Was Het Weekend op voor Kenneth Taylor, nadat hij de laatste twee wedstrijden hard werd uitgefloten door het Ajax-publiek.

Taylor werd zondag tijdens zijn wissel in de thuiswedstrijd tegen NEC, net als afgelopen donderdag in de Conference League-wedstrijd tegen FK Bodø/Glimt, uitgefloten door het publiek. Een situatie waar Vink met verbazing naar heeft zitten kijken. “Het publiek mag vinden wat ze willen vinden, maar dit gun je niemand. Kritiek hebben is van alle tijden, maar als je het zo massaal op de man gaat spelen... Dat vind ik wel heel heftig en dat verdient niemand”, begint de analist. “Je bent Ajax-speler, je bent Feyenoord-speler, je bent PSV-speler en je hoopt dat je de support krijgt. Presteer je niet, mag men best kritisch zijn en dan is de trainer ervoor om te zeggen: 'kom maar even zitten', maar dit is gewoon bijna een heksenjacht.”

“Ik denk dat je er meer aan hebt als Ajax-supporter om die jongen te helpen en dat je hem dan weer naar een hoger niveau probeert te krijgen, want op dit moment als ik Taylor was en ik moet de volgende wedstrijd in de ArenA spelen zou ik me niet heel prettig voelen", besluit Vink.

Ook John van 't Schip reageerde na afloop van het thuisduel tegen NEC op de wissel van Taylor, die met gejuich werd ontvangen door het thuispubliek. "Hij is niet de oorzaak". Bekijk het fragment bovenaan deze pagina!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.