Terug

Volg Vandaag Inside

Vink gelinkt aan opvolging Overmars: ‘Altijd een eer als je naam wordt genoemd’

Vink gelinkt aan opvolging Overmars: ‘Altijd een eer als je naam wordt genoemd’

15 feb 2022, 10:40

Marciano Vink vindt het een eer dat hij wordt genoemd als mogelijke opvolger van Marc Overmars. De directeur voetbalzaken stapte onlangs op bij Ajax, omdat hij gedurende een langere periode grensoverschrijdende berichten heeft verstuurd aan meerdere vrouwelijke collega’s. 

Vink werd bij de NOS genoemd als een van de kandidaten om het takenpakket van Overmars over te nemen, en reageert bij Voetbalpraat op de - ietwat opvallende - suggestie. ‘Het is altijd een eer als je naam wordt genoemd in dit soort gevallen’, zegt Vink. ‘Alleen is het punt dat Marc Overmars bij Go Ahead Eagles langzaam in die wereld is gekomen. Ajax was op dat moment niet het Ajax van nu. Hij heeft Ajax, samen met Edwin van der Sar en de commercieel directeur opgebouwd tot wat het nu is. Zou jij als leek, want zo beschouw ik mij op dat gebied wel, daar instappen? Dan zal je best wel heel veel en heel snel een soort spoedcursus moeten hebben.’ 

Toch zegt Vink niet bij voorbaat nee tegen een functie als directeur voetbalzaken bij Ajax. ‘Dat ga ik hier niet nu bij Voetbalpraat op tafel leggen. Daar moet je echt goed over nadenken.’ 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.